Meniu
Coșul dvs.
1+1 Gratis la oricare produs  De aici!

Pilote de puf

 

Puful de gasca este genul de umplutura ideala pentru o pilota. Suficient de moale si delicat pentru a nu-ti provoca disconfort, dar foarte calduros in timpul nopílor reci, acesta este acum la indemana ta prin intermediul unor Pilote Puf Gasca de cea mai buna calitate. Da-ti ocazia sa experimentezi momente relaxante ori de cate ori te asezi in pat! Alege o Pilota Puf Natural, Pilota Imprimeu sau Pilota Groasa de pe Soha.ro!

Produsele noastre sunt naturale, antialergice si igientice, fiind ideale pentru orice persoana care isi doreste sa aiba in dormitor Pilote Puf, Pilote Puf Gasca si, in general, Pilote Puf Natural confortabile. Ofera-ti momente de relaxare si bucura-te de confortul pe care doar o Pilota sau o Pilota Bumbac ti le-ar putea oferi.

Specificatii produs: Da-ti ocazia sa experimentezi momente relaxante ori de cate ori te asezi in pat. Iti oferim pilota din puf moale, invelit in bumbac natural foarte fin si placut la alegere. Produsul este natural, antialergic si igientic, fiind ideal pentru orice persoana care isi doreste sa ai..
129,00 Lei 179,00 Lei
Pilota de puf + 2 perne de puf 50x70 cadou OFS1
Cel mai vândut -50 %
Specificatii produs: Bucura-te de relaxare cu ajutorul pachetului compus din pilota moale, confectionata din puf de gasca, si un set de doua perne din puf natural cadou. Oferta speciala este de neratat, mai ales ca vei beneficia de produse de inalta calitate, la cele mai mici preturi posibile. Prod..
199,00 Lei 399,00 Lei
Pilota de puf + 2 perne de puf 70x70 cadou OFS2
Cel mai vândut -50 %
Specificatii produs: Bucura-te de relaxare cu ajutorul pachetului compus din pilota moale, confectionata din puf de gasca, si un set de doua perne mari, din puf natural. Oferta speciala este de neratat, mai ales ca vei beneficia de produse de inalta calitate, la cele mai mici preturi posibile. Prod..
199,00 Lei 399,00 Lei
Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)