Meniu
Coșul dvs.
1+1 Gratis la oricare produs  De aici!

Pilota + 2 perne cadou

 

In noptile racoroase, o Pilota este cea care iti va tine de cald, atunci cand partenerul lipseste. Pilota joaca un rol principal pentru cofnortul unui dormitor, asa ca iti recomandam si tie sa ai la indemana astfel de obiecte. Mai ales acum, cand beneficiezi de o Super Oferta Dormitor! Comanda o Pilota Puf confectionata din puf natural, iar noi iti oferim Cadou si un set de doua Perne confortabile!

Alege calitatea si bucura-te de clipe de relaxare mai des cu o Pilota Subtire sau o Pilota Groasa! Iti punem la dispozitie o serie de Pilote confortabile, confectionate din puf natural moale si extrem de placut la atingere. Pilotele si pernele pe care ti le oferim in dar sunt ideale atat pentru dormitoarele matrimoniale, cat si pentru cei care cauta lenjerii si pilote pentru paturi de o singura persoana.

Pilota de puf + 2 perne de puf 50x70 cadou OFS1
Cel mai vândut -50 %
Specificatii produs: Bucura-te de relaxare cu ajutorul pachetului compus din pilota moale, confectionata din puf de gasca, si un set de doua perne din puf natural cadou. Oferta speciala este de neratat, mai ales ca vei beneficia de produse de inalta calitate, la cele mai mici preturi posibile. Prod..
199,00 Lei 399,00 Lei
Pilota de puf + 2 perne de puf 70x70 cadou OFS2
Cel mai vândut -50 %
Specificatii produs: Bucura-te de relaxare cu ajutorul pachetului compus din pilota moale, confectionata din puf de gasca, si un set de doua perne mari, din puf natural. Oferta speciala este de neratat, mai ales ca vei beneficia de produse de inalta calitate, la cele mai mici preturi posibile. Prod..
199,00 Lei 399,00 Lei
Afişare 1 - 2 din 2 (1 pagini)