Meniu
Coșul dvs.
1+1 Gratis la oricare produs  De aici!

Livrare produse

Livrarea produselor se face prin curier rapid in orice oras, comuna sau sat din tara. Produsele ajung la dvs. acasa din momentul in care ati facut comanda in 48 de ore pentru Bucuresti si 72 de ore pentru alte orase exceptand sambata si duminica. Expedierea unei comenzi are loc dupa ce ati primit e-mail-ul de confirmare a expedierii.


Termenul de livrare a comenzilor este 2-5 zile lucratoare, in functie de zona de destinatie. Totusi ne rezervam dreptul sa livram produsele in maxim 7 zile lucratoare de la plasarea comenzii. De asemenea in perioada sarbatorilor pot exista intarzieri in livrarea comenzilor datorate de volumul mare de comenzi receptionate sau aglomerarii de livrari prin firmele de curierat nationale, caracteristica sarbatorilor . In aceste perioade vom afisa pe site mesaje cu privire la intarzierea livrarilor.


Taxa de transport este de 20 de lei pentru orice localitate din tara. La comenzi mai mari de 350 lei transportul este gratuit. Ne rezervam dreptul sa intarziem sau sa anulam comenzi si livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de noi.